fredag 3. juni 2011

Ny hjemmesnekret lounge på terrassen.

Far i huset har vært flittig med hammer og sag. Nå har vi fått ny terrasse-sofa, eller lounge som noen så fint kaller det...
Den er ikke helt ferdig ennå. Vi mangler madrass på den korte sofaen og trekk på madrassene. Vi skal også beise den brun som bordet vårt etterhver. Men tror vi må vente til neste sommer med beisingen slik at den får tørket ordentlig opp først.
Har tenkt å kjøpe stripete markisestoff i marine og hvitt og sy trekk til madrassene av. Har planer om å gjøre det til helgen. Da blir det etterhvert deilig å ta den etterlengtede middagsluren ute på terrassen. Deilig å hvile seg litt ute i det fri...

Ble ikke så gode bilder at selve sofaene her. Men det får komme flere bilder når de er helt ferdig "stasjet"... Følg med i neste innlegg ;-)

Stor klem fra Anita :-)

2 kommentarer:

 1. Hei - og gratulerer med ny terrasse!


  Gulfargen på huset gjør at farger på dekorelementer på terrassen er krevende. Her er det et par gjørmehull man kan plumpe uti med begge beina.

  Men, styrer du klar av pasteller (rosa, lysblått, fiolett og slikt) er du raskt på trygg grunn. Du kan introdusere lysgrått (som vinduskarmene), men fester dy blikket på teakbordets fantastiske glød og husets gulfarge, kan du virkelig få til noe smart og elegant!

  Derfor tror jeg du kanskje skal flytte patchwork-putene et annet sted, siden fargene der kolliderer grovt med hovedtemaet ditt.

  Og ja, du har helt rett - den ekle madrassen må snarest trekkes om. Det finnes jo veldig bra stoff som er impregnert til utebruk, og vil dermed se flott ut år etter år. Bruk en hundrings ekstra, og du har noe som varer, og er elegant!

  Den stripete duken er veldig maritim, og det temaet kan du godt ha, så lenge du bestemmer deg og ikke sauser alt sammen i en grøt.

  Og viktigst av alt: Ikke mal eller beis den fine benken/utesofaen hvit.
  Velg grått eller noe annet nøytralt.

  Det blir sikkert mange trivelige grillkvelder hos deg i sommer!

  God helg,
  U.T.

  SvarSlett